Over Pure ooo3

Pure oo3 is een natuurlijke zalf waarvan wij zelf de fabrikant zijn. Om de kwaliteit van onze zalf te kunnen garanderen, hebben wij deze uitgebreid laten testen door middel van zowel microbiologisch onderzoek als diverse stabiliteitstesten.

Deze testen hebben bevestigd dat onze producten jarenlang van onveranderde kwaliteit blijven en hun werking niet verliezen. Dit geldt voor zowel de ozonzalf als de ozonolijfolie.

Onze producten worden verkocht in diverse verpakkingen welke bestand zijn tegen de invloed van ozon. Voor dit product is het overbodig om deze in de zogenaamde dispensers/tubes te verkopen aangezien bacteriële groei niet mogelijk is.

Wij zijn in Nederland de enige fabrikant van ozonzalf en ozonolijfolie die voldoet aan de cosmetica-wetgeving waarvan de producten zijn geregistreerd bij de EU.
Wij komen helaas nog hobbyisten tegen die dit product zelf maken/verkopen zonder dat zij de hiervoor benodigde kennis in huis hebben en niet in het bezit zijn van een Product Information File, welke verplicht is volgens de cosmetica-wetgeving. Hierdoor kunnen zij niet garanderen dat zij producten verkopen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid, ook hebben zij geen inzicht in de kwaliteit en werking van hun product.

Ozonzalf-verzameling